Rohová sedací souprava RICARDO v levém provedení Monolith 77

Ricardo je moderní a prostorná sedací souprava, která splní všechny vaše požadavky. Máte rádi pohodlí a praktičnost? Pak je Ricardo tou pravou volbou pro vás. Navíc zapadne do jakéhokoliv interiéru.

Kvalita materiálů

Ricardo je vyroben z nejvyšší kvality materiálů. Sedáky jsou pevné a měkké zároveň, což zaručuje maximální pohodlí při posezení. Kromě toho jsou jednotlivé části sedací soupravy pečlivě prošity a to znamená, že se nemusíte obávat praskání a odírání materiálu.

Design

Ricardo nabízí moderní a minimalistický design, který zaujme během prvního okamžiku. Jeho rohové provedení v levé straně nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. Barva Monolith 77 působí elegantně a dává celému kousku jedinečný charakter.

Pohodlí

Ricardo nabízí, jak již bylo zmíněno, maximální pohodlí. To zajišťují měkké sedáky, které se dobře přizpůsobí vašemu tělu. Kromě toho lze sedačku díky nábytkovému průvodu snadno přemístit a to právě díky své lehké konstrukci.

Neváhejte a pořiďte si rohovou sedací soupravu Ricardo – levé provedení Monolith 77, která splní vaše vysoké požadavky na komfort, kvalitu a zároveň si ji snadno upravíte do svého oblíbeného interiéru!

Sedací souprava Ricardo
Detail sedací soupravy Ricardo
Pohled zepředu na sedací soupravu Ricardo